1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
A+ A A-

Culinaire inspiratie & tafelsfeer

Welkom bij Taste & Table: een nieuw concept voor culinaire inspiratie & tafelsfeer! Wij laten je graag kennis maken met de lekkerste delicatessen èn de mooiste producten voor op tafel. 

Proeverijen

Taste & Table laat je kennis maken met verschillende producten die niet alleen erg lekker zijn om “zomaar” te gebruiken, maar die je ook culinair gezien op verschillende manieren kunt toepassen. En hoe kunnen we dat beter doen dan door ze je te laten proeven? 

We verzorgen proeverijen voor kleine groepen (minimaal 6 - maximaal 10 personen). Tijdens een 6-gangen proeverij proef je de verschillende producten en kleine gerechtjes waarin deze producten zijn verwerkt.  Er wordt wel eens gezegd: over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden het juist leuk om te horen wat je lekker of niet lekker vindt. Ook geven we je culinaire tips & suggesties. Hou je van koken, dan zul je zeker nieuwe inspiratie op doen! 

En natuurlijk zorgen we ook voor een sfeervol gedekte tafel!  We werken in de regio Kampen-Zwolle; in overleg bepalen we samen de locatie.  

Enjoy !

Jeannet Tijsma
Taste & Table

House Doctor tafel

Contactgegevens

Taste & Table
Hendrik van Viandenstraat 1
8266 DM KAMPEN
06 21 83 84 93
KvK Zwolle 59806818

Social Media